Autor Magazine

Premiile AUTOR

Tocmai ce am încheiat cea de-a 14-a ediție AUTOR, cea mai variată de până acum, cu oameni frumoși, colecții și piese pe măsură. Ne-au vizitat peste 70 de AUTORi de pe 5 continente, care și-au prezentat cele mai noi concepte și colecții de bijuterie contemporană.

AUTOR Awesome Award
Ana Marchetanu e awesome! Ana a primit trofeul AUTOR Awesome Award, creat de câștigătoarea premiului la ediția trecută a târgului, designerul Ioana Ardelean, și va participa la un curs de bijuterie contemporană în cadrul Școlii Alchimia din Florența.

Ana Marchetanu spune: “Mă simt copleșită. Sunt foarte bucuroasă. Am avut feedback pozitiv și de la clienți, de la toată lumea. Cu toate astea, nu mă așteptam. Premiul înseamnă mult pentru mine. E o confirmare că fac lucrurile bine. AUTOR mi s-a părut dintotdeauna un punct social, în care ne cunoaștem între noi, ne punem întrebări, ne cunosc clienții. AUTOR are propria lui viață!”

Premiul Assamblage
A fost câștigat de Elena Ristovska, din Macedonia și constă într-un curs de bijuterie oferit de Școala de Bijuterie Contemporană Assamblage.

Elena spune: “Sunt foarte încântată. Mulțumesc, AUTOR! Nu mă așteptam. Am participat la târg și m-am simțit foarte bine. Dar chiar nu mă așteptam să câștig. Îmi iubesc munca și că lucrez cu bijuterii, așadar este o confirmare că fac bine ceea ce fac. AUTOR mi-a transmis o energie pozitivă și m-am bucurat să văd că autorii care au expus au vorbit între ei și au schimbat impresii despre bijuterii.”

Premiul Krama
Daniella Saraya, din Israel, a câștigat cursul de bijuterie contemporană oferit de institutul de bijuterie Krama din Atena.

Daniella Saraya spune: “Încă nu-mi vine să cred că am câștigat. Este un motiv în plus să particip la târgurile din străinătate. Sunt foarte impresionată. Mulțumesc mult, AUTOR! M-am simțit foarte bine la târg, am întâlnit oameni minunați și m-am simțit foarte confortabil pentru că a fost o reuniune a oamenilor care au în comun pasiunea pentru bijuteria contemporană. A fost ceva nou pentru mine să întâlnesc atâția oameni și să văd atâtea tipuri de bijuterii. Chiar m-am simțit grozav!”

Premiul ELLE
A fost câștigat de Mona Vulpoiu – Utopic Art, din România, și asigură promovarea designerului în paginile celei mai vândute reviste de modă din România.

Mona spune: “Nu, nu mă așteptam deloc. Chiar nu mi-a trecut prin cap că o să câștig. E adevărat că am muncit super mult la colecția asta. Am avut șapte încercări până a ieșit cum a trebuit, până mi-am dat un start ca să ajung la rezultatul final. Dar nu mă așteptam să fie primită așa. E surprinzător. Îmi dau seama de evoluția mea în muncă și mă bucur că evoluția asta se vede în reacția oamenilor. De fapt, în reacția lor la fiecare colecție pe care o fac. Cu fiecare colecție, oamenii sunt mai încântați și mai interesați.”

Premiul Publicului
A fost desemnat de către vizitatori, care au votat designerul preferat: Mona Vulpoiu – Utopic Art. Ea va participa automat la următoarea ediție a târgului.

Încă o dată, Mona spune: “Mă simt și mai fericită ca acum o oră. Nu, nu mă așteptam. Nu mă așteptam să mă voteze atâția oameni. Acest al doilea premiu înseamnă că oamenii chiar mă apreciază. Și că această colecție chiar a avut succes. Sunt cel mai fericit om din lume acum.”

Follow Autor via Email