Autor Magazine

Harem 6

Frumuseţea şi desăvârşirea vieţii pot fi înşelese prin contemplare, astfel vedem dezordinea lumii în care trăim. Interacţiunea joaca un rol extrem de important în munca noastră. Natura şi animalele le-am iubit mereu , iar bijuteriile noastre sunt inspirate din viaţa reală, din natură. Realul care ne inspiră duce la un rezultat suprareal de cele mai multe ori. Noi vorbim în numele celor care nu pot vorbi pentru ei înşişi . Animalele sunt incapabile de a-şi cere dreptul la viaţă, natura nu poate striga pentru o viaţă mai bună. Colierele cu plante desenate sunt ierbare prin care protestăm, sunt un mod de a ţine conştiinţa trează. Avem atât de multe întrebări care cer răspunsuri. De ce atât de multă cruzime împotriva animalelor ? Unde este iubirea pentru natură? De ce nu-şi protejează omul mediul înconjurător ?

Există o simbioză între natură şi oameni, precum există o simbioză între materialul din care sunt făcute bijuteriile şi desen şi formă. Pasta ceramică, liniile delicate, feminine, si totuşi foarte puternice ale desenului, şi forma convieţuiesc într-o bijuterie care evocă atât inocenţa copilăriei cât şi lupta noastră în încercarea de a găsi răspunsuri. Interacţiunea dintre obiect şi persoana care îl poartă va duce la un anumit răspuns.

Bijuteriile noastre au o structură tridimensională ciudată, deşi forma creată e clar bidimesională. Aceste forme trăiesc prin forţa lor narativă. Toate obiectele-animal şi plantele sunt o sărbătorire a vieţii care trebuie protejată.

Follow Autor via Email