Autor Magazine

Pregătește-te! Vin AUTORii!

I-ai așteptat, i-ai urmărit și i-ai susținut constant, iar acum se apropie ziua în care îi vei întâlni. Ești pregătit? AUTORi entuziaști, pasionați, curioși, AUTORi de bijuterie, de povești, de vieți, ne întâlnim cu toții pe 7 și 8 noiembrie, la Sala Dalles, în București, la cea mai mare ediție AUTOR de până acum, cu numărul 14.

De unde vin AUTORii când vin?
De pe patru continente: peste 160 de artiști din 25 de țări au trimis propuneri pentru ediția de toamnă a târgului. AUTOR și-a propus încă de la început să inspire și să adune în juru-i pe cei mai talentați artiști și designeri de bijuterie, devenind în șapte ani cel mai important eveniment dedicat bijuteriei contemporane din Sud-Estul Europei.

Juriul, format din Doris Maninger – Director al școlii de bijuterie Alchimia din Florența, Lucia Massei – Director al școlii de bijuterie Alchimia din Florența, Ruudt Peters – Artist și profesor la Opere Summer School din Olanda, Paulo Ribeiro – Fondator și director Joya Barcelona și Dan Pierșinaru – Fondator și director AUTOR, a selectat pentru târg cele mai bune colecții create în România, Irlanda, Danemarca, Bulgaria, Slovenia, Israel, Coreea de Sud, Argentina etc.

What’s new?
Pentru prima dată, autori din Africa de Sud, Japonia, Olanda, Pakistan și Portugalia vin la AUTOR! Energia lor face ca distanțele să se topească și AUTOR devine spațiul în care lumile se interconectează. Aflat la ediția cu numarul 14, AUTOR sărbătorește nu doar bijuteria contemporană de autor, ci și șapte ani de când construiește o platformă activă de comunicare și promovare pentru creatorii și pasionații de bijuterie din întreaga lume.

Ce vine după AUTOR?
AUTORii sunt inspirați, curajoși, de neoprit, așa că ce se întâmplă la AUTOR nu rămâne la AUTOR, ci depășește granițele târgului. Premiile AUTOR îi vor duce pe designeri către:

Florența – AAA (Autor Awesome Award): Pe durata târgului, un juriu internațional, format din specialiști în domeniul bijuteriei contemporane analizează colecțiile și acordă premiul AAA designerului cu cele mai apreciate piese.
Assamblage – premiul Assamblage constă într-un curs de bijuterie oferit de singura școală privată din București.
ELLE – premiul ELLE asigură promovarea în paginile celei mai vândute reviste de modă din România.
Atena – premiul Krama constă într-un curs de bijuterie la institutul de bijuterie Krama din Atena.
București – AUTOR oferă propriul premiu în cadrul Joya Barcelona la începutul lunii octombrie, iar designerul câștigător va participa gratuit la ediția viitoare a târgului.
Public – Premiul Publicului face ca designerul cu cele mai multe voturi să participe automat la următoarea ediție a târgului.

Cine mai vine la Autor 14? Autor Magazine #2: The Loving Issue.
Al doilea număr Autor Magazine vine alături de ceilalți AUTORi, în weekendul 7 – 8 noiembrie, la Sala Dalles. Lansată la cea de-a 10-a ediție a târgului, Autor Magazine este prima revistă de bijuterie contemporană din România și singura de acest gen din Europa de Est care explorează subiecte legate de creația de bijuterie contemporană în relație cu corpul uman. Autor Magazine este un proiect independent curajos și una dintre cele trei publicatii de gen din Europa.

Așadar, pregătește-te pentru întâlnirea cu AUTORii și stai aproape ca să afli veștile despre evenimentele ediției cu numărul 14!

www.facebook.com/AUTOR.jewelry
www.magazine.dautor.ro

Follow Autor via Email